Epey aradan sonra deniz ana ile buluşmak ne güzel oldu.Dün saat 17 sularında başlayan 03,30 kadar devam eden avımla ilgili resimler bilgileri veriyorum. Deniz dalgalı ve hafif bulanık bence kofana olur diyerek zurna sürtme çalışması için öncelikle Antakya balık halinden aldığım 6 adet zurnadan bir tanesini hazırlayıp çalışmaya başladım.Gün batımına kadar iskele üzerinde ileri geri yürüyerek yaptığım çalışma netice vermedi. Demekki kofana yok.Halbuki tamda havası diye içimden geçirdim. Gece olunca 7 cm lik beyaz strike pro sahte balık ile çalışmaya başladım.Lüfer hiç yok arada levrek görüyorum.Bu gece levrekleri kandırmak çok zor olacak.0,26 lık asso double misina kullanarak 3 tane slikon balıktan oluşan takım hazırladım .iskelenin gerisinde karanlık ile aydınlığın birleştiği yerde bir kaç levreği görünce kendimi göstermeden slikon yemlerimi gerisine atarak yanlarından geçirdim.Biri kaptı o anda.Yukarı aldım sarsmadan.3 tane slikon 1 tane sahte balık ile levrek avladım.İşte resimleri.
İlk levrek slikonu ağzından çıkarırken
Levrekler ikilendi
Bu sahte ile sırt yüzgecinde dikenler var.
Av sonu sabaha karşı
Bu da evde fırına girerken.Taze taze. Pişince bir kere daha tada hayran kaldım.Zevkle yedik.
Oktay bey ellerinize sağlık. Verdiğiniz uğraşa ve emeğe saygı duymamak elde değil ama karşılığını da Deniz anamız size vermiş. Oltanız hiç boş kalmasın.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma