LOGO
  Anasayfa   Kayıt Ol      Üye Listesi    Takvim    Arama    Yardım        Skins    Giriş 
Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınEJDER PALAMUT-ÇİNEKOP KARIŞIK Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınAnkara Turnadayım 4-5 Eylül Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınOlta Seçimi Yardım Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınyardımcı olacak ustalar arı... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSazan İçin Hamur Yapımı Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınMerhaba Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınLÜFER Balığı ve Av Teknikleri Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınDelit@y yine yollarda Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınaşmış bu adam Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTEKNEDEN VE KARADAN PÜF NOK... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınUn Kurdu Satışı Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınkefal Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARIDES SUNI YEM RESIMLERI Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTanışma... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTANIŞMA Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayıneskişehirde sazan avı resim... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSaksılar... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınİZMİR VE CİVARI KİRALIK TEK... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTanışma Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınizmir-bayraklı aman aman....

Amatör Balıkçılık & Balık Avı
      Kilitli ForumAMATÖR BALIKÇILIK Balık Avı
         Kilitli ForumGürol Ermiş
            Kilitli ForumAv Raporlarım

Mesaj icon Konu: Aksicim Gezimiz
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ziyaretci
REİS
REİS
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 6321
Üye Durumu:

Alıntı ziyaretci Cevaplabullet Konu: Aksicim Gezimiz
    Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2010 Saat 14:29
   Çorludan Şaban ve Hasan arkadaşlarımızın Aksicime gidiyoruz demesi ve cumadanda Karabulut Asansörün gitmesi ile benimde diğer arkadaşımız Serkan ile Cumartesi gecesi yola çıkmamız ile bir kamp maceramız başladı. Cumartesi yolda Serkanın çok kötü şekilde hastalanıp rahatsızlanmasından ötürü Çerkezköy Devlet hastanesi ve oradanda özel bir hastaneye gidişimiz ile yaklaşık 4-5 saatlik bir gecikmeden ötürü kampımıza ancak varabildik. Kamp yolu son derece bozuk ve her arabanın giremiyeceği bir yer. ama bizim gibi sevdalılara yol dayanmıyor tabi :D :D
   Gece daha doğrusu sabaha karşı ancak arkadaşlar ile buluşabildik. Onlar cumadan geldikleri için kampı hazırlamışlar ve çok güzel bir ortam kurmuşlardı. Ayrıca hepsine ayrıca UB olarak teşekkür ederiz.
   Sabahın ilk ışıklarında Ersin abimle turna avına çıktık ve saatlerce gölü gezmemize rağmen vuruş bile alamadık. Ne sazan nede turna, balıklardan eser yoktu. Onlarca kelebek yayın yakalandı ve hepsi salındı. Ama kayda değer balıklar oltalara gelmiyordu. Bolcada israil sazanı yakalandı ve tavaya atıldı ( biz buna imha diyoruz :D )
Katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma sevgi ve saygılar dilerim. Şimdide biraz fotolar

Serkan... Serumu yiyince uyumaya başladı :(

Gürol ERMİŞ 1971 İstanbul A+
IP
LuXoR
Diamond
Diamond
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 534
Üye Durumu:

Alıntı LuXoR Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2010 Saat 19:35
   Gürol abi kamp yaptığınız yer çok iyi biliyorum, o yolun kestirmesi var ama şikayet ettiğine göre siz barajın etrafını dolandınız galiba.2008 e kadar türlü türlü balık vardı orada fakat 2008 de gram su kalmadı, ben bu yüzden orada en az 5 yıl olta sallamayı askıya almıştım, orada popülasyonun oluşması yıllar sürecek. doğası ve havası her şeye bedel ve huzur verir insana. paylaşım için teşekkürler, rastgelsin
IP
Denizpaşa
Yeni Balıkçı
Yeni Balıkçı
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 7125
Üye Durumu:

Alıntı Denizpaşa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 14:38
 Gürol abi balıkları geçtim dilerim benimde ilerde böyle dostlarım olur. Ellerinize sağlık.
Deniz 1992
İstanbul
Denizdir adım denize sevdalıyım
IP
ziyaretci
REİS
REİS
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Alıntı ziyaretci Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 15:43
Orjinalini yazan: LuXoR

Gürol abi kamp yaptığınız yer çok iyi biliyorum, o yolun kestirmesi var

gittiğimiz yolun nasıl kestirmesi olabilir anlamadım, çünki geldiğimiz yolun haricinde alternatif başka bir yol yoktu. Şikayetim yolun uzunluğundan değil, yağan yağmurlar yolu eşmiş ve oyuklara düştüğünde ise kalma ihtimalinin olması hatta ihtimali değil kalırsın yolda.
IP
ziyaretci
REİS
REİS
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:

Alıntı ziyaretci Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 15:43
Orjinalini yazan: Denizpaşa

Gürol abi balıkları geçtim dilerim benimde ilerde böyle dostlarım olur. Ellerinize sağlık.

Hepimiz dostuz kardeşim merak etme
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma