LOGO
  Anasayfa   Kayıt Ol      Üye Listesi    Takvim    Arama    Yardım        Skins    Giriş 
Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınEJDER PALAMUT-ÇİNEKOP KARIŞIK Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınAnkara Turnadayım 4-5 Eylül Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınOlta Seçimi Yardım Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınyardımcı olacak ustalar arı... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSazan İçin Hamur Yapımı Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınMerhaba Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınLÜFER Balığı ve Av Teknikleri Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınDelit@y yine yollarda Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınaşmış bu adam Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTEKNEDEN VE KARADAN PÜF NOK... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınUn Kurdu Satışı Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınkefal Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınKARIDES SUNI YEM RESIMLERI Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTanışma... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTANIŞMA Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayıneskişehirde sazan avı resim... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSaksılar... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınİZMİR VE CİVARI KİRALIK TEK... Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınTanışma Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınizmir-bayraklı aman aman....

Amatör Balıkçılık & Balık Avı
      Kilitli ForumAMATÖR BALIKÇILIK Balık Avı
            Kilitli ForumZıpkınla Balık Avcılığı

Mesaj icon Konu: zıpkın ve zodyak seçimi  
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
calipsow
Yeni Balıkçı
Yeni Balıkçı
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 8443
Üye Durumu:

Alıntı calipsow Cevaplabullet Konu: zıpkın ve zodyak seçimi
    Gönderim Zamanı: 27-Ağustos-2010 Saat 11:27
  Selam arkadaşlar ben orta düzey bir balık avcısıyım sizlere bir kaç zıpkın hakkında bilgi vermek istiyorum;
Yaklaşık 4.5 senedir zıpkınla balık avlıyorum ve bir çok zıpkın denedim ve sizler için benim kullandıgım en iyi 5 zıpkını tanıtmak istiyorum
1.Pelaj Speakter 90 cm
2.Seatec gabbiana 90 cm
3.Seatec Sanke 90 cm
4.Hammer Head evulation 90 cm
5.As Sniper anamas 90 cm

bu ürünlerin 5 de elimde bulunmaktadır ve çok memnunum en çok tavsiye ettiklerimi sorarsanız 1. ve 2. sıradakileri tavsiye ediyorum özelliklerini okuduktan sonra biliyorum ki sizde şaşıracaksınız ve hemen 1 tane edinmek istiyeceksiniz.Ben bu ürünleri hepsdenizde sitesinden satın almıştım ve hiç bir sıkıntı çekmedim aynı zamanda piyasa degerinin altından satın aldığımı hatırlıyorum havale ile yapılan alışverişlerde indirim vardı sanırım yinede tercih sizlerin benim tavsiyem bakmadan satın almayın zodyak konusuna gelince çok çok araştırdım almışken 1 kere alıp en iyisini ve ucuzunu almak için ve sonunda turnayı gözünden vurdum :) bulduğum zodyak özellikleri bakımınından çok kullanışlı ve donanımlı olup bir okadar da fiyatı uygun bulunmaktadır modeli GRIK SD 380 ŞİŞME BOT DUR google'dan aratırsanız bulacağınıza eminim bulamayanlar benimle kişisel olarak irtibata geçebilir şimdiden teşşekür ederim.
IP
Rıdvan
Diamond
Diamond
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 1668
Üye Durumu:

Alıntı Rıdvan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ağustos-2010 Saat 11:33
 bazı videolarda zıpkın boylarının daha uzun olduğuna şahit oldum bu boylar neye göre tercih ediliyor avantaj ve dezavantajları nelerdir Kerim kardeşim???  
IP
yayin06
Yeni Balıkçı
Yeni Balıkçı
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 8123
Üye Durumu:

Alıntı yayin06 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ağustos-2010 Saat 11:36
   Selam bizim zamanımızda yılmaz en kral markaydı.Hem yerli hem kaliteli.Tüpsüz dalışlarda ve bizim denizlerimizde rahatlıkla sizi tatmin eder.Havalısınıda bulursun,lastiklisinide.Bota gelince,zodyak dışında birçok marka var.motor takılanı,takılmayanı.Hiçbiri zodyağın kalitesine erişemez.
Aslolan elindeki tesisatla Kazasız belasız güzel avlar yapıp,bu avları bizimlede paylaşırsan tadından yenmez.Herşey gönlünce olsun.
tevfik.Çil ANKARA
IP
calipsow
Yeni Balıkçı
Yeni Balıkçı
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 8443
Üye Durumu:

Alıntı calipsow Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ağustos-2010 Saat 11:51
Orjinalini yazan: Rıdvan

bazı videolarda zıpkın boylarının daha uzun olduğuna şahit oldum bu boylar neye göre tercih ediliyor avantaj ve dezavantajları nelerdir Kerim kardeşim???  

Öncelikle konuyla ilgilenen tüm arkadaş ve abilerimize teşşekür ediyorum,sormuş olduğunuz konunu cevabna gelince zıpkının boyunun uzun olması daldıgınız denizin  derinliğine göre değişiklik gösterir mesela 6 metre bi yerde daldıgımızda ki basınçla 10 metre bi yere daldğımız basınç farklı olduğu için ufak zıpkınlar yetersiz kalıyor balığa atığınız uç balığa varmadan hızını kaybedip yere düşüyor.uzun zıpkının avantajlarındansa dezavantajı daha fazla kalıyor zıpkını döndürme süreci,ağırlığı,germe zamanı ve zorluğu gibi hem derin hemde sığ sular için 90 cm lik bir zıpkının yeterli olacağına inanıyorum çünkü hangi zıpkınla dalarsanız dalın belli bir süre sonra daldığınız zıpkına alışıyorsunuz ve başka bir zıpkına geçince zorluk çekiyorsunuz.
IP
Rıdvan
Diamond
Diamond
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 1668
Üye Durumu:

Alıntı Rıdvan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Ağustos-2010 Saat 12:14
Orjinalini yazan: calipsow

Orjinalini yazan: Rıdvan

Öncelikle konuyla ilgilenen tüm arkadaş ve abilerimize teşşekür ediyorum,sormuş olduğunuz konunu cevabna gelince zıpkının boyunun uzun olması daldıgınız denizin  derinliğine göre değişiklik gösterir mesela 6 metre bi yerde daldıgımızda ki basınçla 10 metre bi yere daldğımız basınç farklı olduğu için ufak zıpkınlar yetersiz kalıyor balığa atığınız uç balığa varmadan hızını kaybedip yere düşüyor.uzun zıpkının avantajlarındansa dezavantajı daha fazla kalıyor zıpkını döndürme süreci,ağırlığı,germe zamanı ve zorluğu gibi hem derin hemde sığ sular için 90 cm lik bir zıpkının yeterli olacağına inanıyorum çünkü hangi zıpkınla dalarsanız dalın belli bir süre sonra daldığınız zıpkına alışıyorsunuz ve başka bir zıpkına geçince zorluk çekiyorsunuz.

Bu güzel biler için teşekkür ederim kardeşim,umarım güzel av resimlerinizle dolu paylaşımlarınızıda forumda görürüz paylaşım için teşekkürler.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 wwf-vb
Copyright ©2006-2007 wwf-vb